5 egyértelmű jel

5 egyértelmű jel, hogy tartós lesz a kapcsolat
Vedd észre, ha komolyan gondolja!
Azok, akiknek nagyszerű a kapcsolatuk, újra és újra arról számolnak be, hogy a kettejük közti vonzalomnak öt összetevője van. A jó hír az, hogy az emberek összejönnek és ráébrednek, hogy megvan mind az öt összetevő, amelyek a kölcsönös vonzást működtetik.

A rossz hír az, hogy mind az öt összetevőre szükség van, bár nem kell egyikből sem sok. Az alábbi jelekből tudhatod, hogy nálatok megvan-e mind az öt, szükséges összetevő, mely nem csak a hosszú távú, de a jól működő kapcsolat feltétele is.
Fesztelen vagy
Amikor kettesben vagytok, fesztelennek érzed magad. Oldott a hangulat, és nem kell erőlködnötök, hogy beszédtémát találjatok. Nem szorongsz, hogy hibát követsz el. Jól érzed magad a bőrödben és a partnered társaságában, mert könnyen egymásra hangolódtok. Az együttlét nem olyan, mint tojáshéjon lépkedni. Nem baj, ha nem tökéletes, de természetes legyen. Persze azt is bele kell venni az értékelésbe, hogy a kapcsolat elején minden nagyon romantikus színben tűnik fel. De mindent összevéve, ha a könnyű ráhangolódás hiányzik, illetve nincs rá remény, akkor nem valószínű, hogy tartós lehet a kapcsolat.
Jól szórakoztok
A szórakozás az egyik alapvető összetevője a kapcsolati kémiának. A szórakozás adja azt a kötőanyagot, amely együtt tartja az atomi részecskéket. A szórakozás persze mindenkinek mást jelent. De azon tudod lemérni, hogy megvan-e köztetek, hogy amikor kettesben vagytok, és nincsenek ott mások, sem kellékek, mint egy buli vagy egy klub, akkor is jól szórakoztok együtt és megtaláljátok a módját, hogy vidámak legyetek. Persze ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy állandó móka és kacagás az életetek, hiszen a legtöbb embernek nem az. De arra az esélyre van szükség, hogy a vidámságnak és a játékosságnak legyen helye a kapcsolatban.
Biztonságban érzed magad
Lehet, hogy megdöbbentően hangzik, de manapság sok ember érzi bizonytalannak magát a kapcsolatában – vagyis kényelmetlenül, megfélemlítve, esetleg elutasítva. Persze, feltehetően neked sem fogja az állandó biztonság érzését nyújtani valaki, hiszen összetűzésekre is szükség van. De fontos tudnod, hogy nem fog szándékosan megbántani, nem fog szokásszerűen hazudni és nem hiteti el veled, hogy kevés vagy. Persze az sem mindegy, hogy te mit tartasz fontosnak ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, és ezeknek megfelel-e az illető. Van, akinek arra van szüksége, hogy ne kutakodjanak a holmijában, míg másnak az kell, hogy megvédjék őt az esetleges támadótól.
Tisztelitek egymást
Ha olyasvalakivel vagy együtt, akit szexinek, elragadónak, érdekesnek találsz, akkor a tisztelet jelentéktelennek tűnik. Ennél a pontnál keverheted magadat bajba, mert a tisztelet igenis elengedhetetlen. Mert ha a férfi valami miatt nem tisztel – például azért, mert más az értékrendszeretek -, esetleg bizonyos tulajdonságaid idegesítik, akkor lehet ugyan, hogy elbűvölőnek talál, de előfordulhat, hogy később az élete peremterületére szorít.

Ott lehetsz nagyon aranyos, de nem okozhatnak kárt azok a tulajdonságaid, melyeket ő nem tisztel benned. Ilyenkor háttérbe szoríthat vagy kritizálhat. Ám a tisztelet jele, ha elfogad olyannak, amilyen vagy, a hibáiddal és a ki nem használt lehetőségeiddel együtt.
Fizikai egymásra hangoltság
Amikor két ember szeretkezik, nem kell, hogy az a legnagyobb élménye legyen egész addigi életüknek. De azt igenis érezheted, hogy köztetek működik-e a szexuális ráhangolódás, a vonzalom és az érdeklődés.
A csók jó érzés és természetes, szeretitek megérinteni egymást. Annyi szeretetet és gyengédséget kapsz és adsz, amennyi jólesik.