Augusztusi szerelmi horoszkóp

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Augusztusban a Nap erősíti az önkifejezésedet, így ebben a hónapban te lehetsz a társaság középpontja. Könnyen elbűvölöd a környezetedet, de lehet, hogy viselkedésed elhamarkodott ígéretnek tűnik valaki számára. Ez új ismeretségeket, de szakmai előléptetést is hozhat, ami kicsit eltereli a figyelmedet a magánéletedről. Ha kapcsolatban élsz, akkor fontos döntést kell hoznod, hogy szembenézel-e még most a problémával, vagy addig halogatod, amíg túl késő lesz.
Bika (IV. 21 – V. 20.)

Komoly változások előtt áll a magánéleted, mely fokozódó feszültség, esetleg több, apró vita képében figyelmeztet arra, hogy ha önként nem teszel a változásért, akkor a sors fogja kikényszeríteni, akár fájdalmasabb módon is. Ha kapcsolatban élsz, egy külső hatás férkőzhet közétek, mely fölött nem érdemes szemet hunynotok, mert most még esély van arra, hogy meg tudjátok beszélni a problémákat. Ha egyedül élsz, nem kerülheted el, hogy kilépj a komfortzónádból, és kockáztass. Ez a feltétele, hogy megtaláld a párodat.
Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Az apró gesztusok sorsfordítóak lehetnek számodra ebben a hónapban. Olyasmi lehet óriási befolyással az életedre, amit rutinszerűen művelsz, vagy oda sem figyelsz rá. Ám az már rajtad múlik, milyen irányban befolyásolja a dolgokat. Ha odafigyelsz a részletekre, saját javadra fordíthatod valakinek a gondolatait, ám ha a kényelmet választod, kicsúszhat a kezeid közül az, akire régóta kacsintgatsz. Ha kapcsolatban élsz, a féltékenység most romboló lehet, ezért próbálj inkább bízni a másikban. Ha még keresed az Igazit, vegyél vissza kicsit a kritikából, mert ez a kulcsa, hogy meglásd a másikban a szépséget.
Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Szokatlanul kockázatvállaló lehetsz a hónapban. Szívesen csevegsz másokkal, majd megijedsz attól, hogy talán túl messzire mentél, és visszavonulót fújsz. Pedig kár lenne megfosztanod magad az új élménytől, ami lehet, hogy csak egy közös beszélgetés, de lehet, hogy egy szakmai lehetőség. Ha kapcsolatban élsz, úgy érezheted, párod nem figyel rád eléggé. Ha látja, hogy mások is érdeklődnek irántad, lehet, hogy észbe kap, de az sem kizárt, hogy el kell őt engedned. Ha még nincs párod, akkor őrizd meg a nyitottságod, és ne gondolkozz túl sokat!
Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

A hónap közepén egy mindent felforgató románc várhat rád – ha átadod magad neki, és nem gondolkodsz azon, hogy mi lesz belőle, akkor számodra kedvezően alakulnak az események. Ha kapcsolatban élsz, mindezt nem árt figyelmeztetésnek venned, hogy nem lenne-e ideje továbblépnetek. Akár párban, akár egyedül élsz, a hónapban különös vonzerő vesz körül. Ám vigyázz, ne szaladjon el veled a ló, mert a nagyképűséggel az ellenkező hatást éred el.
Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

Úgy tűnik, egy kissé nyögvenyelős hónap elé nézel. Aprólékos stratégiát kell kidolgoznod, ha bármit is szeretnél elérni, mert most semmit nem adnak ingyen az égiek. Ha a pároddal van konfliktusod, aprólékos óvatossággal szedheted ki belőle, hogy mit gondol valójában. Ha társat keresel, neked kell megtenned az első lépést! Fontos feladatod, hogy leküzdd a saját korlátaidat, szembenézz a szorongásaiddal, és megpróbáld megváltoztatni mások ellenállását! Ha nem hátrálsz meg a feladat elől, pozitív változásokra számíthatsz.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

A Vénusz egész hónapban úgy áll melletted, mint egy személyes őristennő, aki lesi a kívánságaidat. Szükséged is van erre, mert a hónap során fontos döntéseket kell hoznod. Talán nem tudod, hogy a kapcsolat megéri-e a befektetett energiát, vagy képtelen vagy leszámolni az exeddel. A hónap közepén azonban olyan szokatlan és erőteljes vonzalmat érzel valaki iránt, mely minden kétségedet eloszlatja. Nem kizárt, hogy a varázs ezúttal tartós lesz. Főleg, ha megőrzöl valamit a fegyelmezettségedből – akkor különösen boldog napok elé nézel.
Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Viharos hónap elé nézel, és hiába szeretnéd elkerülni a kockázatokat, nem nagyon lesz rá lehetőséged. Nem kizárt, hogy párodnál most telik be a pohár. Ha eddig túl sokat engedtél meg magadnak vele szemben, most talán visszavágást fontolgat, melynek hatására rájöhetsz, hogy sérülékenyebb vagy, mint gondolnád. Őszinteséggel megmentheted a kapcsolatot, és mindez fontos lecke lehet a számodra. Ha most nincs párod, semmiképp ne kapkodj! Csak legyél türelmes, mert nem kizárt, hogy még ebben a hónapban elérkezik hozzád az, akire vártál.
Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Távoli helyek és különleges emberek kezdenek vonzani, és ha teheted, bátran engedj a kísértésnek! Lehet, hogy egy olyan különc vagy csodabogárnak tartott ember csavarja el a fejed, akiről azt gondoltad, nem a te eseted. Környezetedben valaki kifogásolhatja, hogy nem veszed figyelembe az igényeit, és talán radikális lépéseket is fontolgat. A hónapban legyél kicsit türelmesebb magaddal és másokkal szemben is. Ha kapcsolatban élsz, most szorosabbra fűzhetitek a szálakat, ha nem, akkor ideje végre rendesen szemügyre venned a felhozatalt!
Bak (XII. 22 – I. 20.)

Augusztusban egy olyan kapcsolati mintádat ismerheted fel, mely évek óta észrevétlenül keserítette az életedet. Ehhez hozzájárul az is, hogy úgy érzed, gyötörnek az égiek, és semmi nem úgy sikerül, ahogyan szeretnéd. Csak később fogod látni, hogy minden éppen így alakult a legjobban, és olykor szerencsésebb, ha nem ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Ha szeretnél már elköteleződni, hamar rájössz, hogy sokkal hasznosabb, ha most semmit nem sürgetsz. Ha párt keresel, mozdulj ki otthonról, a többit pedig bízd a bolygókra!
Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Szokásodhoz híven talán megint az univerzum titkaival vagy elfoglalva, miközben észre sem veszed, hogy valaki a kegyeidre ácsingózik. Úgy tűnik, a valóság ismét kiábrándítóbb számodra, mint az álmok. Nem először jössz rá kissé talán elhamarkodottan arra, hogy akiről hónap közepén ábrándozol, talán mégsem annyira nagyszerű. Ám ha adsz még egy kis időt neki, meglepetést okozhat. Ha szembenézel a tényekkel, helyrehozhatsz egy megfeneklett kapcsolatot, és elnyerheted valakinek a bizalmát, aki már régen felkeltette az érdeklődésedet.
Halak (II. 20 – III. 20.)

Hónap elején annyira leköti a figyelmed a napi rutin, hogy nincs is kedved másra koncentrálni. Ám hónap közepén fontos spirituális igazságokba nyerhetsz belátást, melyek felforgatják addigi életedet. Augusztus vége felé a szerelem egészen hirtelen és váratlanul, egyszer csak bekopogtat hozzád, és nagyon úgy tűnik, ott is marad. Ha párkapcsolatban élsz, ez az újdonság a régóta húzódó válságra hívja fel a figyelmed, melyből talán ezúton találsz kilábalást. Ha eddig egyedül éltél, nem lesz könnyű megszokni az új helyzetet, de nem lehetetlen.