Számmisztika

Válassz egy számot – megmondja, mit kell tenned!
A számok olyan különleges rezgésekkel rendelkeznek, melyek üzeneteket hordoznak. Segítségükkel jobban megértheted magad, és akár egy téged foglalkoztató problémára is választ találsz így.
Válassz egy számot! Lehet ez a szerencseszámod, vagy csak egy olyan, amelyik különösen sokszor felbukkan az életedben. Szakértők szerint a számok ugyanis olyan titkos jelentéssel bírnak, melyek segítségével jobban megismerheted magad!
Kedvenc számod több számjegyből áll? Add össze őket, míg egy számjegyet nem kapsz. Tehát ha például a 42-őt választottad, akkor 4+2=6.

1 – Vállalkozó szellemű vagy!
Jelentése: Vezetés
Ha az egyes szám a kedvenced, az azt jelenti számodra nem okoz gondot a cselekvés, ha egyszer elhatároztad magad. Kisugárzásodnak köszönhetően a többiek elfogadják vezető szerepedet, sőt különösen vonzódnak hozzád.
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed az egyes számon? Szakértők szerint ez azt jelentheti, hogy itt az ideje, hogy valóra váltsd elképzeléseidet. Ne fogd vissza magad!

2 – Igazi diplomata
Jelentése: Harmónia
A kettes számhoz vonzódó emberek kedvesek, érzékenyek és kínosan ügyelnek arra, hogy lelkiismeretesek legyenek. Emellett remek kommunikációs készséggel rendelkeznek és többnyire jó hallgatóságnak is bizonyulnak. Éppen ezért az ilyen emberek szeretnek és tudnak is kompromisszumot kötni.
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed a kettes számon? Szakértők szerint ez arra figyelmeztet, hogy ne merülj el a kapcsolataidban, hanem igyekezz megtalálni az egészséges egyensúlyt életedben, szánj időt és energiát magadra is!
3 – Kreatív vagy
Jelentése: Megérzés
A hármas szám rezgése a szakértők szerint azt jelenti, hogy remek képzelőerővel rendelkezel és igazán leleményes vagy. Az a típusú ember, aki képes a környezetében lévő tárgyakat valami teljesen újjá formálni. Továbbá valószínűleg igazán szerencsés alkat is vagy, a hármas szám ugyanis elismerést jelképez.
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed a hármas számon? Ha hanyagolod kreativitásod, ha nem végzel valami olyan tevékenységet, amely kielégít, akkor a hármas szám figyelmeztet arra, hogy ideje nekilátnod, hiszen erőfeszítéseidet biztosan siker koronázza majd.

4 – Két lábbal állsz a földön
Jelentése: Stabilitás
A négyes szám stabil alapokat jelképez, ezért azok az emberek, akiknek ez a szerencseszáma, többnyire megbízhatók, két lábbal állnak a földön és mindig támaszt nyújtanak szeretteiknek. Te vagy az, aki összetartja a közösséget, nyugtató, gyógyító energiáddal segíted a körülötted lévőket.
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed a négyes számon? Gondolkozz el az életeden– tanácsolják a szakértők. A négyes szám arra figyelmeztet, ideje megvizsgálnod akár pénzügyeidet is!

5 – Kalandszerető vagy
Jelentése: Terjeszkedés
Az ötös szám azt jelenti, te vagy az aki, állandóan a következő nagy lehetőséget, kalandot keresi. És bár elhamarkodottságod miatt gyakran kerülsz bajba, a kockázatok amelyeket hajlandó vagy vállalni, többnyire jól kamatozódnak.
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed az ötös számon? Úgy érzed megrekedt az életed, és képtelen vagy továbblépni? Az ötös szám arra figyelmeztet, itt az ideje, hogy kiszakadj a megszokottból, utazz el, vagy csak válaszd a járatlan utat a megszokott helyett. Meglátod, érdemes!

6 – Gondoskodó ember
Jelentése: Könyörület, Szánalom
Az a típusú ember vagy, aki gyengéd intuíciójával képes megérezni és megérteni mások gondjait, aki mindig látja a probléma egészét, elkötelezett és tettre kész segítője embertársainak.
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed a hatos számon? Az univerzum valószínűleg ezzel dicséri meg kedvességedet, ugyanakkor azt is jelentheti a szakértők szerint, hogy azért ne vegyél mindent készpénznek, és szánj időt magadra is a nagy „világmegmentésben”,

7 – Igazi felfedező
Jelentése: Misztikum
Szakértők szerint a hetes szám arra figyelmeztet, hogy nézz a dolgok mélyére. Az ilyen emberek rendkívül kíváncsiak, és bár a többiek szemében túlságosan álmodozónak tűnhetsz, valójában igazi felfedező és újító vagy.
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed a hetes számon? Becsüld meg éleslátásodat, mert arra ösztönöz, vizsgáld meg jobban azt a valamit ami foglalkoztat, ami érdekel, és idővel azt is megtalálhatod, hogyan oszd meg felfedezéseidet másokkal.

8 – Dinamikus vagy
Jelentése: Siker
Amennyiben a nyolc a szerencseszámod, akkor szinte végeláthatatlan energiával rendelkezel. Szilárd eltökéltségednek köszönhetően minden elhatározásodat siker koronázza majd. Ráadásul mindebben tovább segít az a nagyszerű tulajdonságod, hogy meglásd a lehetőségeket ott is, ahol másoknak eszébe sem jut.
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed a nyolcas számon? Figyelj oda ötleteidre, és ne halogasd tovább megvalósításukat!

9 – Megvilágosodott
Jelentése: Beteljesedés
A kilences minden számot magában foglal, ezért ez a szerencseszám azt árulja el rólad, hogy különleges életbölcsességgel rendelkezel, melyet érdemes megosztanod másokkal .
Mostanában túl sokszor akad meg a szemed a kilences számon? Adj hálát eredményeidért és légy büszke magadra, még akkor is, ha nem volt egyszerű elérned a célt.