Heti Horoszkóp 2016. Március 14-20-ig!!

Heti Horoszkóp 2016. Március 14-20-ig!!

Ez a hét kiemelkedő energiákat hordozz magában ahhoz, hogy letegyük az alapjait ennek az évnek. A tavasz nem csak a természetben szól a megújulásról, hanem a mi életünkben is. Teremtő energiáink is felébrednek és az elmúlt hetek, hónapok tapasztalatai alapján, a legjobb dolgok teremtésére használhatjuk. Március 17.-e a megújulás napja, de alkalmas a gyógyításra és a meditációra is (15-ével és 16-ával együtt). Vasárnap pedig a tavaszpontba lépünk, ami kedvez az új minőségek elindításának a héten.
Készítette: Palotay Enikő

kos

 

 
Kitartóan törnek előre a Kosok a céljaik megvalósításában. Érzik a tavaszt és ez új erővel tölti fel őket. Persze ez a hét is tartogat kihívásokat a számukra is. Gyökeres változásra számíthatnak a családi életükben, ez váratlanul érheti önöket, pedig ha figyeltek volna a partnerükre érezték volna, hogy lassan kezd átalakulni a kapcsolatuk. Legyenek rugalmasabb az emberi kapcsolataikban, ne csak azt nézzék, mit kaphatnak a másiktól hanem azt mit adhatnak a másiknak szívből.

bika

 

 
A Bikáknak is a megújulás lehetőségét hozza el ez a hét. Az elmúlt időszakban a legtöbb problémájuk a Hittel akadt, még ha esetleg ezt nem is így érzik. Nehezen hisznek abban, hogy igen is megbízhatnak másokban, és nem hisznek abban, hogy elég csak a célt látni ahhoz, hogy a megvalósulás gépezete beinduljon. Ahelyett, hogy a környezetüket vizsgálják nagyító alatt, nézzenek mélyen magukba és lássák meg, hogy miért is nem hisznek önmagukba és miért akarnak túl tökéletesek lenni.

ikrek

 

 
Be akarják biztosítani magukat minden téren az Ikrek a héten. Zavarja őket, hogy kiszámítatlanul zajlanak körülöttük a dolgok. Túlzott idegi energiáik olykor hangulatingadozásokhoz vezethetnek, amik inkább a környezetüket lepi meg. De legalább lekerül az Ikrekről az álca és őszintébben tudják az emberi kapcsolataikat alakítani. A karrierjükben pozitív változást hoz ez a hét és csak rajtuk múlik mennyire lesz ez hosszútávon kedvező.

rak

 

 
Ez a hét a Rákoknak is új dolgokat hoz. Ez főleg a barátokra és az új segítőkre érvényes. Ezek az új ismerősök segíthetnek úgy alakulni a Rákok vágyainak megvalósulását, hogy az végre az emelkedés irányát vegye. De persze lesznek apró kellemetlenségei is ennek a hétnek, amit egy női rokona okozhat. Legyenek empatikusabbak a szeretteikkel, hisz csak azt kapjuk vissza, amit adunk a környezetünktől.

oroszlan

 

 
Igazán emelő hétre számíthatnak az Oroszlánok is a héten. Szeretnek problémákat gyorsan megoldani, és ezt a képességüket le is tesztelhették az elmúlt hetekben. Hisz az elmúlt napokban a váratlan fordulatoktól volt gazdag a hét. Most az előző hetek eseményeinek a pozitív megoldása jön el. Legyenek körültekintőek, ha döntenek és mérlegeljenek, hogy megéri, ha hosszúra nyújtanak olyan döntéseket, amik egyszerűek, ha tudják a célt.

szuz

 

 
A Szüzeknek sem lesz unalmas a hetük. Ez a hét is munkájukat érinti a legjobban, mert most ezen a területen várhatóak tartós változások a számukra. Lehet, eleinte megijednek ettől az új dologtól, de később rájönnek ez számukra pont, jó. Felerősödnek a vágyak és célok megvalósulása, és még ha nem is gondolják, de lépésről lépésre valósítják meg mindazt, ami a szívükben rejlik. Higgyenek abban, hogy az élet „játéka” most tényleg nekik kedvezz. Szerencsére most látják azt, mik az igaz dolgok az életükben, főleg ami az emberi kapcsolataikat illeti. :)

merleg

 

 
Sok mindenben érzik korlátozva magukat a Mérlegek mostanában. Szerencsére ez nem a munkára vonatkozik. Mert abban is zajlanak ugyan az események mégis az emelkedés lesz jellemző rá és picit a pihenés is. A párkapcsolatukra viszont az akarat a jellemző, minél jobban akarják érvényesíteni az akaratukat annál távolabb, kerülnek a céljuktól a békétől és a harmóniától. Ne a kudarcot lássák, hanem az új kezdetett. Hisz a virág sem az akarattól lesz gyönyörű.

skorpio

 
Minden hét tartogat új élményeket a Skorpióknak és ez a hét is ilyen lesz. Nem is gondolnák a Skorpiók, hogy pont az történik most az életükben, amire régóta vártak már, mert hajlamosak a hiányra koncentrálni. Vágytak a függetlenségre, mind anyagilag, mind a karrierjükben, és most amikor végre létre hozták nem tudják maradéktalanul élvezni. Most kell igazán a hitükre koncentrálni, mert ha eltudják, ereszteni a lelkükben lévő görcsöt, akkor az is megtöltődik fénnyel ahol eddig hiány volt. Egy közeli női rokonuk kisebb betegsége is beárnyékolja a hetet. :)

nyilas

 

 
Hajlamosak a Nyilasok a munkájukba temetkezni a héten. Pedig minden gondolatuk a családon és a párkapcsolatukon jár. Igazából, most a párkapcsolatuk az, ami a legtöbb érzelmi vihart okozza az életükben. Még hozzá azért, mert most esélyük van rá, hogy ezt az életterületet változtassák meg gyökeresen, még akkor is, ha esetleg pont most nincs senkijük. Merjenek szembe nézni őszintén önmagukkal és legyenek nyitottak azokkal szemben, akik szeretettel fordulnak önökhöz. Ha túlértékeljük önmagunkat senki sem lesz méltó hozzánk.

bak

 
A Bakokra jellemző, hogy szeretik a nehezebb utat választani, még is utána panaszkodnak, hogy az élet túl nagy kihívások elé helyezi őket. Ez most sincs másként, ámbár még ha csak a nehézséget is látják minden hol, tudniuk kell, hogy jelentős időszak ez az életükben. Most azokon az életterületeken találkoznak nehézséggel, amit meg is tudnak változtatni. Azért ilyen nehéz kissé, hogy az összes negatív érzelmet felismerjék, és végleg megszabaduljanak tőle. Új szövetségeseket hozz ez a hét, és az akaratuk most a vágyaikat, terveiket képes felvirágoztatni. Hétvégére a megújulás és az újminőségek létre hozása következik be az életükbe. :)

vizonto

 

 
A Vízöntőknél a héten még mindig tart a belső változás. Most olyan kihívássokkal találkoznak, ami gyökeresen megváltoztatja a belső világukat és a hozzá állasukat a dolgokhoz. Amikor az egot ennyire próbára teszi az élet, hajlamosak vagyunk kifordulni önmagunkból és döbbenten látjuk, milyen ridegséggel vagyunk kezelni a számunkra fontos dolgokat. Mindenki életében vannak szakaszok, amikor érvényesíteni akarja az egoja vágyait, igaz, ha teljesül is a boldogság érzése nem tart vele. Az élet játékát csak rugalmas, vidámsággal érdemes élni és szerencsére ezzel azért a Vízöntők is rendelkeznek. :)

halak

 

 
Még mindig tart a Halak életében az anyagi fellendülés, szerencsésen alakul bármibe is fognak. Még sem élik meg ezt az időszakot felhőtlenül és nem az életesemények miatt nem hanem azért, mert a lelkükben érzik magukat most idősebbnek. Mereven ragaszkodnak az elképzeléseikhez és nehéz most eltéríteni őket arról, hogy véleményüket megváltoztassák. Szerencsére a hétvégére ők is érezni fogják a megújulás emelő energiáit.