Heti Horoszkóp 2016. május 15-től május 22-ig!!

Heti Horoszkóp 2016. május 15-től május 22-ig!!

Az emelkedés időszaka következik be az életünkben, amerre a figyelmünk irányul azt most harmonizálni és fényesíteni tudjuk.
„Nem az a legnagyobb dicsőség, ha soha nem bukunk el, hanem ha valahányszor elbukunk, mindig talpra állunk.” (Konfuciusz)

Készítette: Palotay Enikő

kos

 

 
Igazán jó időszakra számíthatnak a Kosok a héten. A héten olyan személyekkel szövetkezhetnek, akik segítik, hogy társadalmilag végre az emelkedés útjára lépjenek. a hét hozhat kisebb vitát is, közeli férfi rokonnal vagy ismerőssel, méghozzá egy örökséggel vagy ingatlannal kapcsolatosan. Ha ügyesen csinálják a dolgaikat, a Kosok számára kedvező irányt vehetnek az események.

bika

 

 
Kisebb anyagi veszteséggel indítják a hetet a Bikák. De ez ne szegje kedvüket, mert amit elvesztenek a hét elején az bőven térül meg a hét vége felé. A karrierjük még mindig szárnyal és jobbnál jobb lehetőségek találják meg őket, még az is lehet, hogy hamarosan új területen tehetik próbára magukat. Könnyen tudják most akaratukat érvényesíteni, mert pontosan tudják mi is a cél. Kisebb utazásra számíthatnak a héten.

ikrek

 

 
Szerencsés hete lesz az Ikreknek is. Nagyon erősek most a szellemi tevékenységekben és valahogy most az élet kárpótolja őket az elmúlt hónapok kellemetlenségei miatt. Kisebb vágyaik is könnyen teljesülnek és egy külföldi úttal is gazdagodhat a hetük. Könnyeden és lazán kezeljenek minden helyzetet és az eredményben nem fognak csalódni.

rak

 

 
Nagyon erős a vágy a Rákokban, hogy az akaratukat érvényesítsék. Egyfajta fájdalmas sértettség van bennük, amit hajlamosak a szeretteikre vetíteni. Anyagilag is kezdenek kaotikussá válni körülöttük a dolgok. De igazából ezek csak piciny gondok, amit ez a hét még ugyan felnagyíthat, de aztán szép lassan végleg elmúlik az életükben. Legyenek nyitottak és keressék az olyan személyek társaságát, akik mellett őszintén önmaguk lehetnek.

oroszlan

 

 
Ezen a héten felerősödik a vágy az Oroszlánokban, hogy jobban oda figyeljen a családjára. Erős a belső késztetésük a harmóniára, de az egyszer fent egyszer lent érvényesül az életükben. Ingatlannal kapcsolatos eseményekre számíthatnak még a héten, a szerelem terén a hirtelenség lesz a döntő az Oroszlánoknak a héten.

szuz

 

 
A Szüzeknek még a héten is tart a kedvező időszak. Törekednek az érzelmi és anyagi biztonságra és megérzéseik jó irányba viszik őket. Rengeteg új ismeretséget köthetnek, most amik segítik, hogy akaratát vagy vágyaikat megélhessék. Vigyázzanak arra, hogy mindig a törvényes utat válasszák, ha bármilyen befektetéssel kapcsolatos ötletet kapnak.

merleg

 

 
A család és az otthon lesz az elsődleges most a Mérlegek számára. Lehet, hogy a családját is érinti az a fontos döntés, amit épp meghozni kényszerülnek. Nehezen döntenek a Mérlegek, mert mindenkinek kedvezni akarnak, de ez persze nem lehetséges. Költözéssel kapcsolatos kedvező változásra számíthatnak a héten és anyagi gyarapodásra is.

skorpio

 
Eljött az egyensúly ideje a Skorpiók életében, vagy is inkább az emberi kapcsolataikat kell, felfényesíteni és rendeznie. Ezzel viszont a szembesülés időszaka is elkövetkezett. Hisz ha úgy is érzi tehetetlen bizonyos helyzetekben, de az alaptörvény itt is érvényes „ahogy bent, úgy kint, ahogy lent úgy fent”. Mivel az intuíciójuk remekül működik, gondolják végig ha ők érzelmi hullámvasúton ülnek talán a párjuk is hasonlót él át. Kedvező időszak ez a társulásokra is.

nyilas

 

 
Igazán jó időszakra számíthatnak a Nyilasok a héten, anyagilag is bejönnek az elképzeléseik. Minden munkájukba fektetett energia bőséggel ajándékozza meg most önöket. Fontos, hogy két lábbal álljanak a földön, mert olykor, ha túl sok jó történik, velünk hajlamosak leszünk az egonkat fényesíteni vele.

bak

 
Emelkedésre számíthatnak a héten a Bakok is. Igazán sok minden, amiről már kezdtek lemondani, valósággá válik. Ha vannak is bizonyos dolgok, amik elbizonytalanítják, ne hagyják, hogy önbizalom hiányuk elhomályosítsa ezt az emelkedő tendenciát. Kifejezetten jól működnek most az érzékfeletti képességeik is.

vizonto

 

 
Öröm érkezik a Vízöntők életében a testvérük által. Amúgy is érdekes időszak ez a Vízöntők életében, kellemes és anyagilag is a gyarapodást segíti az új társulás az életükben, ami egy fiatalabb hölgy személyében érkezhet a héten. Külfölddel kapcsolatos jó dolgot is megtudhatnak, ez lehet akár egy utazás vagy munka is.

halak

 

 
Tele vannak újító ötletekkel a Halak. Férfi rokonuk, ismerősük, okozhat kellemes meglepetést, mert segít megoldani egy olyan problémát, ami önöknek nehézséget okozott. A kapcsolataikban is a harmónia lép az életükbe, de ehhez önöknek is nyitottabbnak kell lenniük. Anyagilag is a kreativitás jellemzi, most önöket, igazán ötletesek ha a pénz szerzésről van szó.

Készítette: Palotay Enikő