Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?

Kos – Banánhajó
III. 21. – IV. 20.: Számodra a legspirituálisabb desszert a banánhajó, amit elkészíthetsz akár egészségesen is, és senkivel sem kell osztozni rajta. Fogadd meg a tanácsot, kedves Kos, és vedd magad elé az egész tállal, ez csakis neked való desszert.

Bika – Nyers csokis keksz
IV. 21. – V. 21.: Ne fogd vissza magad, ha csokis kekszhez keversz épp tésztát a gyerekeknek, nyugodtan kóstolgass közben bőségesen. Valami megbízható és jól bevált édesség kell neked, ám mivel egy kicsit a lustaság is ott van benned, ez a desszert sosem kerül a sütőbe anélkül, hogy ne csemegéznél belőle előtte.

Ikrek – Gumicukormix
V. 22. – VI. 21.: Lehet, hogy most nem egészen érted, mihez is kezdenél te egy nagy marék gumicukorral, de itt a mixen van a lényeg. Mivel az Ikrekre többek között az jellemző, hogy sokszor nehezen hoznak döntéseket, egy csupa szín, csupa íz gumicukormix az, amibe belemarkolva minden fajtából bekaphatsz egyet. Ráadásul gyermeki éned is tapsolva ugrál majd tőle örömében.

Rák – Sajttorta
VI. 22. – VII. 22.: Szeszélyes és érzelmes vagy, aki szeret álmodozni, ezért neked egy sokféleképpen elkészíthető, krémes desszert kell. Így bármikor találsz viharosan változó hangulatodhoz passzoló ízvilágú sajttortát.

Oroszlán – Crème Brulée
VII. 23. – VIII. 23.: Akárcsak ez a desszert, kívül te is kemény és megingathatatlan vagy, de belül nagyon is gyengéd, meleg szíved van, és vágysz a szeretetre. Ezért ez a roppanós tetejű, belül krémes, lágy desszert pont illik hozzád.

Szűz – Joghurtfagyi
VIII. 24. – IX. 22.: Szereted, ha kontrollálhatod az életedet, mint mindenben, az ételekben is rend kell hogy legyen. A fagyivá jegelt natúr joghurt íze teljesen attól függ, hogy te mit döntesz, mit raksz rá: öntet, csokidarabkák vagy csak simán gyümölcs legyen a tetején. A legfinomabb összeállításokat tudod összehozni ebben a desszertben.

Mérleg – Csokoládéválogatás
IX. 23. – X. 23.: Elbűvölő egyéniség vagy, és bárkivel megtalálod a hangot. Olyan, mintha mindig tudnád épp kinek mire van szüksége, ezért neked egy válogatott, különleges csokikból összeállított bonbonosdoboz maga lesz a mennyország.

Skorpió – Almás pite
X. 24. – XI. 22.: Szabad szellem vagy, aki tiszteli a tradíciókat, ezért illik hozzád a hagyományos, de extra fűszerekkel megbolondítható almás pite. Benned is megvan a lehetőség, akárcsak az almás pitében, hogy különlegessé tedd az életedet egy csipetnyi pikantériával.

Nyilas – Müzliszelet
XI. 23. – XII. 21.: Keresztülviszel mindent, amit a fejedbe veszel, ehhez rengeteg energiát megmozgatsz magadban. Akárcsak egy jól megalkotott müzliszelet, te magad is tele vagy erővel. Szereted, ha pontosan tudod, mit kapsz az élettől, a müzliszelet pedig pont ilyen egyszerű desszert: annyit tartalmaz, amire feltétlenül szükség van, sem többet, sem kevesebbet.

Bak – Fekete csokoládé
XII. 22. – I. 20.: Az ésszerűség és a tudatosság mintaképe vagy, muszáj, hogy a te édességed olyan legyen, aminek értelme is van, nem csupán finom. Egy antioxidánsokkal teli fekete csoki ezért lesz a te desszerted.

Vízöntő – Citromos szelet
I. 21. – II. 19.: Gyorsan szeretnél valami finomat, azaz, akárcsak az életben, könnyen jött sikereket hajszolsz néha. A citromos szeletben az a nagyszerű, hogy csupán öt hozzávalóból készül, és pár perc alatt kész, ugyanakkor különleges és pikáns, így kielégíti minden édesség és kaland iránti vágyadat.

Halak – Cupcake
II. 20. – III. 20.: Halakként fontos számodra, hogy a desszerted se legyen egysíkú. A cupcake a romantikus énednek is megfelel a habos, színes krémmel a tetején, amit változó hangulataidnak megfelelően díszíthetsz. A krém alatti muffint pedig pillanatok alatt össze tudod dobni, így gyors sikert ígér.