Virághoroszkóp

A tavaszi virághoroszkópban kilenc jegy van, melyek megmutatják, mi vár ránk a következő időszakban

Babarózsa (2., 11., 20., 29.)

Munka és pénz: Adódnak gondok a munkahelyén, de ezek a kihívások csak megerősítik. Tény ugyanakkor, hogy még így is jobban át kell majd gondolnia, mire mennyit költhet.
Párkapcsolat: Ha magányos, a közeljövőben megtalálhatja akár az életre szóló szerelmet is, a párok életét azonban a kissé tolakodó rokonok, barátok keseríthetik meg.
Egészség: Ha csak teheti, kerülje a stresszes helyzeteket, kijut belőle így is bőven az idén.

Bükköny (3., 12., 21., 30.)

Munka és pénz: Mind anyagilag, mind a karrierjét tekintve ritka sikeres időszak előtt áll. Sokan előléptetésre, népszerűségük, megbecsültségük növekedésére.
Párkapcsolat: A társtalanok könnyen kifoghatnak mostanság „nehéz eseteket”. A fiatal párok számíthatnak a baba érkezésére, míg akiknek idősebb gyermekük van, azok most sokkal közelebb kerülnek lányukhoz, fiukhoz, s azok családjához.
Egészség: Testi-lelki harmóniája érdekében ne hajszolja agyon magát, bármennyire is fut a szekér.

Napraforgó (1., 10., 19., 28.)

Munka és pénz: Vagy a kreativitásának köszönhetően, vagy egy öröklés miatt komolyabb összeg üti a markát. Sajnos azonban nem akkora, hogy minden további nélkül felmondhatna, sőt lehetséges, hogy hamarosan egy új főnökkel kell együtt dolgoznia.
Párkapcsolat: Az e napokon születetteknek jó esélye van arra, hogy egy mindent elsöprő szerelem köszönjön rájuk. Olyan érzelmi tornádó lesz ez, hogy nem árt az óvatosság, nehogy túl nagy árat fizessen érte.
Egészség: Ha már jó ideje elmaradt, ideje felkeresnie háziorvosát, s elvégeztetni a rutinvizsgálatokat.

Pipacs (6., 15., 24.)

Munka és pénz: Kirobbanó formájának köszönhetően szinte alig lesz olyan álláslehetőség, ahol ne lehetne jó eséllyel befutó. Ennek és megfontoltságának köszönhetően anyagi helyzetét is stabilizálhatja.
Párkapcsolat: A párok elérkeztek ahhoz, hogy kimondják és megoldják sérelmeiket. Ha ez nem megy, itt az ideje lezárni a kapcsolatot. A magányosokra tartós szerelem vár.
Egészség: Mivel sokszor kerül majd döntési helyzetbe, főként nyugalmára, mentális egyensúlyára vigyázzon.

Liliom (5., 14., 23.)

Munka és pénz: Bár a pénztárcája szépen gömbölyödik egész évben, előfordulhat, hogy akár többször is állást kell változtatnia.
Párkapcsolat: A kapcsolatban élőknek ez az év az ideális a megállapodásra, a családalapításra, a magányosoknak pedig tanácsos most már valaki mellett hosszabb távon kitartani.
Egészség: Sokszor túlhajtja magát, és a végsőkig harcol, ha nem szeretné, hogy ez az egészsége rovására menjen, ne feledjen el – többi közt olvasással, színházlátogatással, testmozgással – feltöltődni.

Orchidea (7., 16., 25.)

Munka és pénz: Ebben az évben e két téren biztosan szerencsés lesz. Jó eséllyel lép feljebb a szamárlétrán, és akár több ízben is emelhetnek a fizetésén.
Párkapcsolat: A párban élők kapcsolatát titkos harmadik teheti tönkre, míg a magányosokra tartós, igaz, csak lassan elmélyülő szerelem vár.
Egészség: Sokszor indokolatlan félelmei, a felnagyított problémák nemcsak a lelki állapotát rongálhatják, hanem testi betegségeket is okozhatnak. Lássa be, görcsölés nélkül is megoldja a problémákat.

Búzavirág (4., 13., 22., 31.)

Munka és pénz: Végre önállóvá válhat anyagilag, amit soha többé nem akar majd elveszíteni. Érdemes befektetnie is – idén sokkal hamarabb térül meg minden, mint azt gondolná.
Párkapcsolat: A magányosokra meglehetősen csapodár év várhat, ám a kalandok során többször is esély nyílik arra, hogy föllobbanjon a szerelem lángja.
Egészség: Úgy érzi, tele van energiával, s szinte mindenre képes – ám vigyázzon magára, nem éri meg két végén égetni a gyertyát.

Margaréta (8., 17., 26.)

Munka és pénz: Új munkakörbe kerülhet ez évben, de ne aggódjon, így is jut majd elég ideje a családjára is.
Párkapcsolat: A párkapcsolatok szorosabbá válthatnak, ám a rokoni szálak nem éppen ideálisan alakulnak. Igyekezzen megértő, együttérző lenni azokkal, akik nem olyan szerencsések, mint ön.
Egészség: Amennyiben nem figyel másokra, úgy egy idő után mások sem figyelnek majd önre, ez pedig árnyékot vethet testi-lelki egészségére.

Piros rózsa (9., 18., 27.)

Munka és pénz: Anyagi helyzetét megzavarhatja, ha az adó- vagy más pénzügyei – akárcsak formailag is – nincsenek tökéletesen rendben. A kellemetlenségek elkerülése érdekében érdemes erre elegendő figyelmet szánni. Előfordulhat az is, hogy a családi kasszát néhány hónapig csak az ön fizetéséből tudják feltölteni.
Párkapcsolat: A házasságokat elhallgatások, rejtett sérelmek, anyagi gondok tehetik próbára, míg az újonnan szövődött szerelmek kiteljesednek.
Egészség: Ne hagyja, hogy az életminőségét, hangulatát olyan dolgok befolyásolják, amelyekre nem lehet hatással.